admin/ October 20, 2016/ O svom životu, Uncategorized, Vi pišete/ 0 comments

cycleb
Drage žene,majke,kraljice!! Ukoliko već imate djecu (rođenu ili “na putu”), a u vezi/braku Vam nije dobro i ne osjecate se sretno i ispunjeno za dobro Vase i Vaseg djeteta prekinite tu vezu/brak! Znam da nije lako kao što zvuči, ali i ja sam samohrana majka! Ostala sam u drugom stanju sa svojim prvim dečkom koji mi je “bio sve” i zahvalna sam Bogu na trudnoći i djetetu. Da nije bilo trudnoće vjerovatno jos uvjek ne bi shvatila kakav je taj čovjek! Nakon sto me je prvi put ex povrjedio dala sam mu jos xy šansi jer sam mislila “djete treba oba roditelja”.. Tek nakon sto me je fizički i psihički slomio sam odlučila otići! I vjerujte mi da sam osjećala mir i sreću dok sam pakirala stvari za odlazak.. A kad sam otisla tek.. Tu sreću Vam ne mogu ni opisat.. Napokon mir. Zivot bez laži i maltletiranja! Uzivanje u trudnoći.. Istina da mi je uz svu tu sreću bilo jaako teško sve “pripremiti” za dolazak bebe, al mi je bilo i puno lakše jer sam znala za šta se borim… Nakon godinu dana borbe sam pronasla ‘dečka’ koji je također samohrani roditelj i uz svakodnevno druženje smo se zbližili i započeli vezu… Žene moje, ja Vam ne mogu opisat koliko taj čovjek mene čini sretnom.. Ja sam prihvatila njega i naravno njegovog malenog, a on mene i mog malenog! Oboje prolazimo jako teške situacije, ali jedno uz drugo nam je puno lakše i kroz sve “guramo” s osmjehom!! Sad imam 2 prekrasna andela i čovjeka kojeg volim svim srcem! Čovjeka koji me vratio u život. Čovjeka koji mi je pokazao da ljubav postoji i da u vezi moze biti divno bez laži i maltletiranja!!
Ovo Vam pričam jer je svaki čovjek “vozač svog života”! Ne dajte da Vam netko drugi/treći “ukrade volan i vozi”!! Svi imamo pravo na svoju sreću i svi zasluzujemo biti sretni! Žene moje, kolko god volite svoje partnere,ako niste sretne maknite se. Prije ili kasnije Bog će Vam dati nesto puuno bolje!! Zelim Vam svima puuno sreće i uspjeha!! 🙂 😗
HVALA dragoj, hrabroj mami koja svim ženama poručuje da ne trpe nasilje, i sa čim se ja slažem u potpunosti.

Pišite i vi svoja iskustva, jer možda bar vaše pomogne nekome. Možete me kontaktirati porukom na e-mail koji vidite na blogu, ili na fb stranici Zdravo odrastanje počinje u maminom stomaku. Sa nestrpljenjem vas očekujem!

Leave a Reply