admin/ December 1, 2016/ O trudnoći i porođaju, Uncategorized, Vi pišete/ 0 comments

%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%9a%d0%b5-2

Trudovi su me uhvatili ujutro oko 10h, i razmak između njih je bio 8 minta. Otišla sam u toalet i vidjela da mi je sluzni čep ispao. U bolnicu sam krenula u 10:30 h, na putu do bolnice trudovi mi dosli na razmak od 3,4 minuta. U 11h sam došla u bolnicu, prispojili su me na ctg. Poslje toga me doktor pregledao i bila 5 prstiju otvorena, poslali me na kat i tamo me sredili, pa sam još šetala i u 14:15 me poslali u rađaonu. Ležala sam na stolu i doslovno uživala jer bolovi nisu bili jaaki. U 16 h su mi probušili vodenjak i priključili me na drip da bi ubrzali porod. U 17:55h sam rodila svoju princezu.  Izgon je obavljen u 3 tiskanja.  Sve mi je super bilo, od osoblja do samog doživljaja poroda. Jedino što sam rezana, ali za 2 tj. sam kao nova bila. 

Hvala puno mami koja je želela da ostane anonimna što je sama podelila doživljaj svog porođaja…. Jako lepo ikustvo koje će, nadam se, ohrabriti buduće mame.

Pišite i vi svoja iskustva, jer možda bar vaše pomogne nekome. Možete me kontaktirati porukom na e-mail koji vidite na blogu, ili na fb stranici Zdravo odrastanje počinje u maminom stomaku. Sa nestrpljenjem vas očekujem!

 

Leave a Reply