admin/ November 20, 2017/ Bebe, Korisni saveti, Vaši saveti mamama, Vi pišete/ 0 comments

Kolica su jako bitna kako u životu vaše bebe, tako i u vašem životu. Istina, da vi i beba imate različite zahteve kada su kolica u pitanju i idealana su upravo ona koja mogu da ispune veše i bebine zahteve. Na prvo mestu je,složićete se svi, bezbednost i udobnost. To je, ipak najbitnije. Što ne znači da trebate zanemari ostale zahteve koji će vam olakšati svakodnevnicu. U cilju da pomognemo budićim roditelljima podelićemo iskustva ( i dobra i loša )  roditelja.

Ako planirate da izdvojite malo više novca za kolica verovatno razmišljate i o takozvanim 3 u 1 kolicima. Uglavnom roditelji su zadovoljni, ali imamo primera i da se žale na težinu kolica. Pored njih imate još puno kvalitetnih modela sa kojima su roditelji takodje zadvoljni, a da koštaju manje :).

Evo nekih komentara, pa zaključite sami.

kolica

Ja sam kupila Kunert Silver 3 u 1 ovaj model i ovaj dezen sa slike. Nisu skupa, a prefantasticna su. Od prvog dana pa do danas beba kao da je u fotelji ili krevetu.

 
 
 
 
 
 
  
 
 
kolica

 

 Imam ova i uopste nisam zadovolja ,teška su i glomazna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mi imamo ova, Chicco urban plus. Obožavam ih. Nisu mnogo teška, lako se okreću. Dete kada se uspava bukvalno neprimetno možete da ga spustite u ležeći položaj. Imaju amortizere. Prešla su jakooooo punooo i nigde se nisu oštetila . Sad ih čuvamo za drugo pošto malecka neće više da se vozi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mi imamo Safety 1st ovaj model i zadovoljni smo. Nisu teška što je bitno
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mi imamo ovaj model Siena i ja sam prezadovoljna sa njima. Cena im je super za one koji ne mogu da priušte ona od 20 000 i više. Vrlo su praktična i laka za rukovanje tenda može skroz do dole da se spusti i imaju zaštitu za noge, super su za hladno vreme.. A videla sam da ih baš, baš mnogo žena koristi što onda i dokazuje njihov kvalitet.. Možda ona ne odgovaraju svakome ali meni su super.  Obzirom na to kakva sam koristila ranije i njima nisam uopšte bila zadovoljna, ali su nas služila dok nismo kupili ova koja sad imamo..
 
 
 
 
 
 

Kupila ova, nisam zadovoljna. Ručice ne mogu da promene položaj kako bi videli bebu.  Podloga gde beba leži je tvrda i kriva, pa smo morali da stavimo dodatni sunđer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pored ovih modela, roditelji su zadovoljni i sledećim modelima:
  1. Graco kolica Migare plus;
  2. Space plus Pegolini;
  3. Baby Merc sa pratećom opremom.

Kao kolica za putovanja roditelji su predložili Chicco New Lite Way Stoller zbog lakog sklapanja i njihove veličine kada su u sklopljenom stanju.

Hvala na čitanju 🙂 Pratite nas i dalje i saznajte koko su roditelji zadovoljni ostalom opremom za bebe.


                                                       

Pridružite se i fb stranici Zdravo odrastanje počinje još u maminom stomaku ili tviter nalogu i pratite najnovije tekstove, vesti, priče čitalaca i razmenjujte iskustva sa drugim roditeljima.

Leave a Reply