Zašto nema “Maksima” – Maksimovih avantura”?

admin/ June 15, 2017/ Aktuelnosti & zanimljivosti, Vesti/ 0 comments

Maksima više nema na jutjubu, pa šta sada deca da gledaju?

Već nekoliko dana veliki broj roditelja se pita zašto više ne može naći ni jedan crtani “Maksimove avanture”. Svi crtaći su preko noći nestali sa interneta.

Evo i odgovora:

 

Dragi prijatelji, roditelji i deco…

 

Sa tugom Vas sve obaveštavam da je dana 13. juna 2017. godine moj Youtube kanal www.youtube.com/djnykk ponovo brutalno napadnut (na identičan način kao 2015. godine), ali ovoga puta od strane Advantec Group d.o.o, firme iz Beograda koja je 30. maja 2017. godine podnela prijavu za zaštitu žiga u pokušaju da prisvoji moj autorski rad i logo “Mama voli bebu – Maksimove avanture” kao svoj u Zavodu za intelektualnu svojinu u Beogradu, te je koristeci takav dokument-prijavu, zloupotrebila da privremeno sruši SVE crtaće “Maksimovih avantura” na kojima sam radio skoro 2 godine i koji predstavljaju moju porodicu (ženu, dete, kucu-Mašu, papagaja, ribice)… Slučaj je predat advokatima i nadamo se najboljem ishodu u što skorije vreme…

 

Hvala Vam svima na razumevanju i podršci!

Nikola Tomić / Nykk Deetronik

Saljemo puno podrške i nadamo se da će slučaj biti rešen u što kraćem roku, jer Maksim svima nama već nedostaje.

Izvor: Mama  voli bebu


                                   

Pridružite se i fb stranici Zdravo odrastanje počinje još u maminom stomaku ili tviter nalogu i pratite najnovije tekstove, vesti, priče čitalaca i razmenjujte iskustva sa drugim roditeljima.

Leave a Reply